بادام زمینی خام ایران طی سال های اخیر توانسته حضور پر رنگی در بازار صادراتی غیر نفتی از خود به نمایش گذارد و موجب ارز آوری به کشور شود. این مساله برای بهبود شریط اقتصادی بهتر است لذا با صادرات این گونه محصولات وابستگی ما به فروش خارجی محصولات نفتی کم خواهد شد و دیگر اقتصاد تک محصولی نخواهیم داشت.
بادام زمینی خام آستانه در کنار پسته رفسنجان، گردو تویسرکان و نیز مغز بادام مامایی سامان تنها برخی از انواع محصولات کشاورزی ایرانی هستند که با توجه به کیفیت بالایی که دارند توسط بازرگانان و تجار جهت صادرات انتخاب می شوند.
تولید بهترین بادام زمینی خام ایران در آستانه
استان های شمالی کشور ایران چون گیلان با شرایط آب و هوایی مرطوب بهترین شرایط را جهت کشت و تولید بادام زمینی مرغوب دارا هستند. در این بین بادام زمینی آستانه اشرفیه توانسته از نظر کیفیت طعم و مزه گوی سبقت را از سایر شهر ها بدزدد و بیشترین میزان برداشت بادام زمینی در ایران را به خود اختصاص دهد به طوری که تقریبا 90% کل بادام مینی ایران را تامین می نماید.
بادام زمینی خام آستانه پس از برداشت وارد مرحله ی پوست گیری شده و مغز آن جدا می شود اما این کافی نیست و لازم است که مغز بادام زمینی سورتینگ شده تا سایز های ریز و درشت آن از یکدیگر سوا شود. بالطبع قیمت خرید و فروش بادام زمینی در هر سایزی با یکدیگر متفاوت است. علاوه بر این ها گاها بادام زمینی خام ایران دستخوش تغییراتینیز قرار می گیرد و پس از فراوری و طعم دار شدن وارد بازار فروش می گردد.
انواع طعم های بادام زمینی
- بادام زمینی تند
- بادام زمینی نمکی
- پنیری
- عسلی و …
از دیگر فراورده های پر مصرف مغز بادام زمینی در صنعت تولید مواد غذایی و بستنی سازی خلال بادام زمینی است ومراحل تولیدش کاملا مشابه با تولید خلال بادام درختی است.