قیمت بادام هندی زعفرانی با نوع بادام هندی خام درجه یک تفاوت دارد زیرا لازمه ی طعم دار کردن بادام هندی صرف برخی از هزینه های اضافی است.
بادام هندی جزو مغز های آجیلی به شمار می آید و در بازار داخلی به صورت جزئی و یا عمده نیز خرید و فروش می گردد علاوه بر این ها با توجه به اینکه سلایق مصرف کنندگان بسیار با یکدیگر متفاوت است لازم است تا این محصول با تنوع طعم و سایز و شکل بسته بندی عرضه شود تا پاسخگوی متقاضیان باشد. برای طعم دار کردن این محصول ابتدا باید آن را برشته نمود و معمولا برشته کردن با شور کردن نیز همراه است و پس از آن بادام هندی شور را با عصاره ی زعفران مخلوط نموده تا رنگ و طعم زعفرانی به خود گیرد.
بیشترین آمار فروش بادام هندی شور زعفرانی در ایران مربوط به ایام پش از عید نوروز می باشد درست زمانی که تب خرید آجیل و شیرینی برای جشن باستانی نوروز بالا است. قیمت بادام هندی زعفرانی نیز در این ایام که تقاضا زیاد است مقداری افزایش می یابد.
انواع طعم های بادام هندی تازه :
- بادام هندی فلفلی
- بادام هندی شور
- بادام هندی سرخ شده
این ها رایج ترین طعم های بادام هندی در بازار ایران می باشند.
بادام هندی در کجا تولید می شود؟
دانه ی آجیلی بادام هندی با طعم زعفرانی دارای خواص بی نظیری است که موجب می شود کشور هایی چون هند، ویتنام و …که شرایط مطلوب و مناسب را برای رشد و پرورش درخت کاشو دارند برنامه ریزی و سرمایه گذاری های زیادی را برای تولید آن انجام دهند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید که ویتنام به عنوان بزرگترین تولید کننده ی بادام هندی تازه شناخته شده است و پس از آن کشور های نیجریه، هند، ساحل عاج و جمهوری بنین به ترتیب در رتبه های بعدی قرار می گیرند.
برخی از خواص بادام هندی که موجب صرفه اقتصادی تولید آن شده اند عبارتند از:
- میزان نشاسته بالا
- دارا بودن کالری زیاد
- مس بالا