نرخ خرید انواع مغز و خلال بادام درجه یک در بازار داخلی و صادراتی متفاوت است.
اولین و مهمترین دلیل اختلاف نرخ خرید و فروش انواع مغز و خلال بادام درختی و خلال بادام زمینی در تفاوت کیفیت آن ها است.
خلال بادام را می توان از انواع مغز بادام زمینی و درختی تولید نمود که هر دو در صنایع شیرینی پزی،نقل سازی، بستنی سازی و … جهت طعم دار کردن و یا تزئین به کار می روند.
تهیه خلال بادام درختی درجه یک
در ابتدا برای تهیه خلال بادام درجه یک در حجم عمده باید پس از تهیه مغز بادام شیرین آن را طی انجام فرایندی پوست گیری نموده و به مغز بادام سفید شده تبدیل می نمایند. این کار در کارگاه های مخصوص صورت میگیرد و پس از سفید شدن مغز ها توسط دستگاه برش در طول برش میخورند. پس از خشک شدن خلال بادام ها آماده بسته بندی می باشند. معمولا برای مقادیر عمده از بسته بندی کارتن های 18 کیلوگرمی استفاده میشود که البته ابتکارات مادر بوده و خود حاوی 4 عدد کارتن 4/5 کیلویی می باشد.
این نوع بسته بندی برای کارگاه های شیرینی پزی،رستوران ها و تالار های پذیرایی خرید خلال بادام درجه یک و بادام زمینی پنیری را بصرفه تر می نماید.
تولید انواع خلال بادام درجه یک
برای تولید خلال بادام درختی درجه یک باید از نوع بادام شیرین درجه یک بهره ببرد تا طعم بهتری داشته باشد این موضوع در رابطه با خلال بادام زمینی نیز صدق می کند.
به طور کلی خلال بادام درجه یک باید کشیده و دارای رنگ سفید روشن باشد هر چه رنگ آن کدر تر باشد نشان از مانده بودنش دارد که همین موضوع بر روی قیمت خرید و فروش آن نیز در بازار داخلی و صادراتی تاثیر بسیاری دارد.
برای خرید بادام زمینی زعفرانی می توانید به جاهای معتبر مراجعه کرده یا از سایتهای معتبر آن را تهیه کنید.